sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Apple a lansat update-uri software pentru dispozitivele viitorului iPhone si iPad

Aflata sub un adevarat asediu de reprosuri din partea clientilor fideli (si nu numai), Compania Apple a anuntat disponibilitatea mai multor update-uri software dedicate dispozitivelor viitorului iPhone si iPad.

Asa cum se stie deja, iPhone 4 a suferit enorm in urma scandalului privind problemele cu receptia semnalului, multi specialisti declarand ca motivul principal ar fi chiar antena folosita de catre telefon.

Conform companiei, update-ul iOS 4.0.1 "imbunatateste formula folosita la determinarea numarului de bare de semnal afisate pe display-ul aparatului" si ... nimic in plus.
In privinta tabletelor iPad, update-ul iOS 3.2.1 repara problemele ce apar la rularea clipurilor video, imbunatateste fiabilitatea media player-ului incorporat si adauga posibilitatea selectarii motorului de cautare Bing in cadrul browser-ului Safari.

Cele doua update-uri pot fi descarcate gratuit via iTunes dar, exista si situatii semnalate pe forumul Apple in care utilizatorii care au instalat noile update-uri au primit mesaje de eroare necunoscute in urma carora un iPad a devenit chiar inutilizabil. Asa ca.... atentie!

Computer-Arena.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu