vineri, 19 noiembrie 2010

Samsung Innov 8 telefon special pentru software pentru dispozitivele viitorului

Samsung INNOV8 (Modelul i8510; pronunţat [in-uh-veyt]) pune la dispoziţia utilizatorilor o cameră foto de excepţie, alături de cea mai bună viteză de navigare pe internet şi numeroase facilităţi pentru jocurile pe telefonul mobil.

De asemenea, cu un design special conceput pentru un mobil multimedia, Samsung INNOV8 le oferă “devoratorilor” de noi tehnologii un telefon cu un look premium, capabil de performanţe extraordinare.

Recunoscut ca fiind primul telefon cu o cameră de 8 MP în momentul lansării sale globale, Samsung INNOV8 este perfect pentru a captura şi a salva amintirile tale alături de cei dragi. Astfel, folosind cele mai noi funcţii precum cea pentru detectarea zâmbetului, a feţei şi cea de blink shot, momentele memorabile pot fi stocate la cea mai bună calitate în propriul telefon mobil. În plus, cei care achiziţionează un Samsung INNOV8 pot personaliza şi edita fotografiile, fişierele video şi audio, prin intermediul aplicaţiilor Movie Maker şi Story Board.


Display-ul LCD generos (2.8” 16M) este perfect proiectat pentru a oferi utilizatorilor vizualizarea fotografiilor, fişierelor video dar şi a jocurilor. Stocarea datelor pe acest nou telefon este asigurată de memoria Flash de 8G şi posibilitatea de extinderea a acesteia prin intermediul unui card de până la 16G. De asemenea, bateria de 1200mAh asigură o experienţă multimedia de lungă durată, fără să-ţi mai faci, astfel, griji în privinţa limitei de stocare şi duratei de utilizare.


Cu ajutorul lui Samsung INNOV8 poate fi rulată o gamă largă de formate video, precum DivX, WMV, Real Player şi MPEG4. Astfel, te poţi bucura de propriul cinematograf in miniatură pe care îl poţi purta totdeauna cu tine. În plus, sistemul stereo 3D prin intermediul DNSe 2.0, transformă vizionarea fiecarui clip sau film într-o experienţă mai realistă ca niciodată.


Samsung INNOV8 este de asemenea ideal pentru iubitorii de jocuri pe telefonul mobil. El este disponibil cu două dintre cele mai faimoase jocuri din lume (Asphalt şi FIFA 08), fiind ales şi telefonul oficial pentru World Cyber Games 2008.
Un adevarat gadget de software pentru dispozitivele viitorului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu