vineri, 19 noiembrie 2010

Cooling pad-ul o necesitate sau un moft pentru dispozitivele viitorului?





               In ziua de azi nu doar sistemele desktop au nevoie de răcire suplimentară, notebook-urile sunt şi ele ţinta încălzirii excesive astfel că apariţia unor dispozitive care să permită o răcire adecvată a acestora a fost un pas logic realizat de mulţi dintre producătorii de echipamente şi accesorii pentru calculatoare. Evercool NP-901 Royal este unul dintre acestea fiind mai exact un cooling pad (suport) din aluminiu, dotat cu 3 ventilatoare şi un aspect vizual foarte interesant.
Pentru început ţin să mulţumesc companiei Evercool şi în special lui Cindy Yo pentru că mi-au pus la dispoziţie acest produs.

Introducere

Evercool este prezentă pe piaţa producătorilor de accesorii pentru calculatoare din anul 1992, în prezent fiind pe locul 5 în topul producătorilor de sisteme şi soluţii de răcire din Taiwan. Cu cei aproape 1000 de angajaţi şi o capacitate de producţie de 2.5 milioane de bucăţi / an, Evercool încearcă să aducă produse inovatoare păstrând în acelaşi timp un raport preţ / calitate / performanţă ridicat.

Principiul de funcţionare al unui astfel de cooling pad este simplu, aerul cald este tras din spatele notebookului de către ventilatoare fiind apoi evacuat prin părţile laterale după cum se poate observa şi în imaginea de mai jos.

(specificaţii şi caracteristici preluate de pe pagina oficială a produsului)

SOFTWARE PENTRU DISPOZITIVELE VIITORULUI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu