vineri, 19 noiembrie 2010

HP Envy , spaima software-urilor pentru dispozitivele viitorului

            Daca tot a infiintat super divizia high end Voodoo, Hewlett Packard s-a gandit ca nu ar fi rau sa imprumute cateva baze purinice si pirimidinice din ADN-ul ultraportabilului Envy, pe care sa le infiltreze intr-o serie de produse spectaculoase si, cat de cat, accesibile.

HP ENVY: Un fel de Macbook Pro mai accesibil
Daca tot a infiintat super divizia high end Voodoo, Hewlett Packard s-a gandit ca nu ar fi rau sa imprumute cateva baze purinice si pirimidinice din ADN-ul ultraportabilului Envy, pe care sa le infiltreze intr-o serie de produse spectaculoase si, cat de cat, accesibile.
HP ENVY: Un fel de Macbook Pro mai accesibilSpunem cat de cat pentru ca nu poti numi accesibil un notebook al carui pret incepe de pe la 1.700$, insa aici lucrurile stau altfel deoarece HP concureaza direct Macbook-urile de la Apple. Si, raportand pretul la performanta, HP sta mult mai bine. E clar ca Hewlett s-a insipirat de la Apple dar asta parca nici nu mai conteaza. ENVY 13 si 15 (se refera la display denumirile) au carcase unibody din magneziu si aluminiu, display-uri glossy, suprafete touchpad mari, tastaturi si taste separate. Ce mai, ignorand logo-ul si alte cateva mici detalii, poti spune ca ai in fata un Macbook daca nu te uiti mai atent.
HP ENVY: Un fel de Macbook Pro mai accesibilDisplay-ul la ENVY 13 are 13.1 inci, rezolutie WXGA si reproduce 82% din gamut. Luminozitatea este excelenta si per ansamblu, display-ul se comporta ideal in toate aplicatiile. La capitolul tastatura nimeni nu poate reprosa ceva, chiar daca tipul acesta de taste necesita o perioada de acomodare. Touchpad-ul nu are butoane. Chiar daca HP a definit pe el niste zone care fac automat scroll sau dublu click, ele nu raspund tocmai bine si nu pot inlocui clasicele butoane. Paul Miller de la Engadget s-a aratat chiar dezamagit de acest touchpad si de faptul ca HP a ales aceeasi solutie si pentru ENVY 15.
HP ENVY: Un fel de Macbook Pro mai accesibilENVY 13 are grafica dedicata Radeon 4330, insa nu si o unitate optica interna. Fratele mai mare, ENVY 15 pe numele lui, are grafica Radeon 4830 de 1 GB, unitate DVD writer, loc pentru doua SSD-uri si, desigur, un display superb de 15.6 inci. ENVY 15 va avea procesoare noi Intel Core i7, pe cand ENVY 13 va dispune de Core 2 Duo. Impresionanta este si autonomia celor doua portabile, de 7 ore default. Prin introducerea unui alt acumulator slim, inca 7 ore pot fi adaugate pentru peste jumatate de zi de operare continua. Sistemul de operare preinstalat va fi Microsoft Windows 7.
Laptop-urile super aratoase vor fi disponibile la preturi incepand de la 1.699$ (ENVY 13) si 1.799$ (ENVY 15).

Un excelent device de SOFTWARE PENTRU DISPOZITIVELE VIITORULUI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu